Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α2 του 6ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου σε συνεργασία με τους γονείς τους ,που συμμετείχαν ενεργά, αποφάσισαν να διαθέσουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στο γεύμα αγάπης του ενοριακού τους ναού.


Οι γονείς με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να προετοιμάσουν τα γλυκάκια, που θα προσφέρονταν σε 60 συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους , προκειμένου να συσκευαστούν  τα κεράσματα σε όμορφα πιατάκια και να μεταφερθούν από τα ίδια τα παιδιά στον Άγιο Αντώνιο.

 
Για την επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ,στις μανούλες που μας πρόσφεραν τα γλυκάκια, στα παιδάκια που με τόση αγάπη επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και την προσφορά των πιάτων, στον πατέρα Κ. Τερκεσίδη για το ξεχωριστό έργο που επιτελεί στην ενορία μας.


Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε προς τις κυρίες Πάντου, Κώστα, Καρανάσου και Γιαννούση που ήταν στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας .
Μακάρι και του χρόνου να είμαστε καλά , για να μπορούμε έμπρακτα να αποδεικνύουμε την αγάπη μας προς τους συνανθρώπους μας. 

 
 

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους σας! Η συνεργασία πάντα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ , ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΤΗΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή