Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

(από την κυρία Σαλπέα)

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η κα Σαλπέα μας πρότεινε μια υγιεινή και γευστικότατη συνταγή για παγωτό. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε.



Θα χρειαστούμε πολύ ώριμες μπανάνες. Κόβουμε τις μπανάνες σε κομμάτια και τις βάζουμε σε μπολ στην κατάψυξη για 2-3 ώρες (προσοχή να μην πετρώσουν). Όταν τις βγάλουμε από την κατάψυξη τις χτυπούμε στο μπλέντερ και βάζουμε και λίγο μέλι.Μπορούμε ακόμη να προσθέσουμε καρύδια  και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη. Σερβίρουμε με λίγη τρούφα από πάνω.
Καλή επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου